Pasol-Paco

Świeże i naturalne pieczywo

Tradycja i nowoczesność – w naszym wydaniu to nie tylko popularne hasło, ale realizowana od ponad dwudziestu lat praktyka, której efektem jest cenione przez Klientów pieczywo – dbamy o to, aby z naszej piekarni na półki sklepowe trafiał najlepszy chleb – zdrowy i smaczny. Aby pieczywo spełniało tak wysokie wymagania, konieczne jest postawienie na sprawdzone receptury (poparte nowoczesną techniką wypieku, która w niczym nie umniejsza wartościom smakowo-zdrowotnym chlebów, bułek i pieczywa cukierniczego) oraz najlepszej jakości składniki.

image

Najlepszy chleb
na zakwasie

W ten sposób powstaje m.in. dobry chleb na zakwasie. Wypiekany przez nas – jest naszą prawdziwą dumą – jesteśmy pewni, że naszym Klientom oddajemy najlepszy chleb na zakwasie, ponieważ stosujemy tylko najwyższej jakości składniki, a naturalny zakwas wytwarzamy samodzielnie. W ten znany od stuleci sposób pieczemy chleb razowy żytni, a dzięki „zaangażowaniu” nowoczesnych maszyn piekarniczych możemy wypiekać odpowiednie ilości chleba, tak, aby nie zabrakło go na Państwa stołach.

image

Chleb ziarnisty

Z mąki pełnoziarnistej

Rosnącą popularnością cieszą się również inne rodzaje zdrowego i wyjątkowo smacznego pieczywa - takiego jak chleb ziarnisty. Pieczywo wypiekane jest z mąki pełnoziarnistej, a walory smakowe chleba i bułek podkreślone są przez smaczne i zdrowe pestki słonecznika, dyni, sezam czy siemię lniane. Oferujemy najpopularniejsze pieczywo – z mąki pszennej, graham, żytniej i orkiszowej.

image

Nasza oferta

Oferujemy najpopularniejsze pieczywo – z mąki pszennej, graham, żytniej i orkiszowej. Wypiek chleba, bułek i pieczywa cukierniczego – to nasza pasja, dlatego bazując na sprawdzonych recepturach, pozwalamy sobie również na twórcze podejście do nich, czego efektem są nowe smaki, kolory i aromaty.

Pragniemy pozytywnie zaskakiwać nimi naszych Klientów i urozmaicać ich codzienną dietę, w której nadal rolę pierwszoplanową odgrywa chleb. Choćby dlatego – zawsze mamy na uwadze jego najwyższą jakość – pieczywo codziennie gości na naszych stołach – musi więc być jedną z najzdrowszych pozycji w domowym menu – zdrową i oczywiście – smaczną. Aby osiągnąć ten optymalny efekt, nie potrzebujemy uciekać się do stosowania składników, które w pieczywie nigdy nie powinny się znaleźć. Pasol-Paco to gwarancja smaku… wolnego od konserwantów, polepszaczy i innych sztucznych składników.

Top