Bagietka to obok żabich udek najbardziej rozpoznawalny element francuskiej kuchni. Dziś jednak gości często również na polskich stołach. W PASOL-PACO wypiekamy to wyjątkowe pieczywo z najwyższej jakości składników, zgodnie z tradycyjną recepturą wprost znad Loary. Dzięki sprawdzonemu przepisowi i pasji naszych piekarzy każda bagietka wychodząca z pieca cechuje się chrupiącą skórką i delikatnym, miękkim wnętrzem.
Bagietka, wywodząca się z Francji, to doskonały wybór na śniadanie czy kolację. Podana z masłem, serem, wędliną czy twarożkiem, pysznie smakuje i sprawia, że poranek staje się przyjemniejszy. Dzięki naturalnym składnikom i starannemu procesowi wypiekania produkt długo zachowuje świeżość.
Nasze bagietki, wypiekane m.in. z mąki pszennej, wody, oraz soli – bez dodatku sztucznych konserwantów czy ulepszaczy, można jeść nawet każdego dnia. Chrupiąca skórka i miękkie wnętrze przypadną do gustu każdemu miłośnikowi świeżego, aromatycznego pieczywa. Realizujemy zamówienia dla wielu sklepów znajdujących się w województwie dolnośląskim – od Wałbrzycha po Wrocław i jeszcze dalej! Jeśli mają Państwo pytania dotyczące naszych bagietek lub innych produktów z katalogu, gorąco zachęcamy do kontaktu.
Bagietka wyróżnia się wyrazistym smakiem i aromatem. Przygotowywana m.in. z mąki pszennej, wody i soli, jest łatwostrawna i sycąca. W PASOL-PACO podchodzimy z najwyższą starannością do każdego etapu produkcji pieczywa – od przygotowania składników po wypiek. Tak powstała bagietka stanowi doskonały wybór dla osób poszukujących zdrowego i naturalnego pieczywa o wyjątkowym smaku.
Nasze bagietki są dostępne w wielu punktach sprzedaży na terenie Dolnego Śląska – w tym we Wrocławiu, Wałbrzychu czy Świdnicy. Zachęcamy do spróbowania!