Znamy tajemnicę dobrego chleba

Choć los z piekarnią związał mnie od dziecka, już jako nastolatka w roli tłumacza wspierałam rodziców w prowadzeniu rozmów z kontrahentami zagranicznymi, udało mi się spróbować w życiu też wielu innych rzeczy. Zawsze miałam wsparcie rodziców. Wiedziałam, kim chcę być, gdzie się znaleźć, do czego zmierzam.

Pracowałam dla międzynarodowej korporacji, prowadziłam projekty w agencji marketingowej, a gdy rodzice podjęli decyzję o przejściu na emeryturę, stanęłam przed wyborem. I świadomie go dokonałam. Sześć lat temu zaczęłam zarządzać rodzinną piekarnią Pasol-Paco.

Pamiętam początki. Zaczęło się od …słonych paluszków. Dziś wyborny smak i naturalne składniki naszego pieczywa sprawiają, że jesteśmy jedną z najbardziej rozpoznawalnych piekarni na Dolnym Śląsku. Wierzę, że siłą firmy są ludzie, a każdej relacji – szacunek i zaufanie. W Pasol-Paco w „pakiecie” jest jeszcze sympatia.

Starsi pracownicy z długoletnim doświadczeniem i ogromną wiedzą na temat wypieków – oraz młodzi – pełni zapału do pracy i świetnych pomysłów – rewelacyjnie się uzupełniają, piekąc razem wyborne pieczywo. Pracujemy w zgranym zespole.

Właśnie uruchomiliśmy nową stronę internetową www.pasol-paco.pl. Mamy nadzieję, że się Państwu spodoba. Można poznać sekret pysznego i zdrowego chleba, dowiedzieć się jak powstaje nasze pieczywo i łatwiej trafić do sklepów, w których można je znaleźć. Polecam tę chrupiącą lekturę, dostępną na komputerze, tablecie i smartfonach!

Top