Z pasją do pieczenia chleba

Wierzymy, że posiłki spożywane razem smakują lepiej. Rodzinne śniadania to nie tylko fundament zdrowej diety, ale także budowanie więzi, zacieśnianie i pielęgnowanie relacji. To mówiąc wprost: świadomy wybór lepszego życia. Chcemy być tego częścią, dlatego dzielimy się z Państwem smacznym i zdrowym pieczywem, przygotowywanym każdego dnia z pasją i zaangażowaniem.

Korzystamy z doświadczeń najlepszych świdnickich mistrzów piekarnictwa oraz najwyższej jakości, wyłącznie naturalnych składników: mąki, ziaren i nasion. Jesteśmy pewni, że aby upiec dobry chleb wystarczą jedynie: mąka, woda, sól, zakwas i drożdże.

W naszej rodzinnej piekarni podchodzimy z szacunkiem do ludzi, pracy i siebie, szanujemy więc także czas i zdrowie, dlatego stale dbamy nie tylko o jakość naszych wypieków, ale poszukujemy również nowych smaków. To, co pozwala nam się rozwijać – to bez wątpienia obok sugestii konsumentów, pasja ludzi, którzy tworzą drużynę Pasol-Paco. A wielu z nich jest z nami już 15 czy nawet ponad 20 lat.

Kiedy w piątek uczestniczyłam w II Świdnickim Forum Kobiet uzmysłowiłam sobie jak wielką rolę w życiu odgrywa pasja. W życiu piekarni również, bo to dzięki pasji i zaangażowaniu rodzi się profesjonalizm, który daje jakość, a ta w naszym przypadku ma wyborny smak chleba i często chrupiącą smakowicie skórkę. Polecam nie tylko na rodzinne śniadanie!

Top